Wachtrij

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De wachtrij is de plaats waar bepaalde invoer van gebruikers een beslissing of andere actie van een crewlid afwacht. Er zijn op MovieMeter drie verschillende, onafhankelijke wachtrijen: één voor toegevoegde films, één voor correcties en één voor misbruikmeldingen.

De wachtrij voor toevoegingen is doorgaans de grootste wachtrij. Het streven van de crewleden is om elke toevoeging binnen een week af te handelen, maar in enkele gevallen is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld als eerst interne discussie gevoerd moet worden over de vraag of de toevoeging wel aan de criteria voor toevoegbaarheid voldoet. Het is voor gebruikers niet direct mogelijk om te controleren of een eerder ingezonden toevoeging nog steeds in de wachtrij staat; als je lange tijd niets hoort en twijfelt of de toevoeging wel goed is aangekomen, kun je het beste een van de crewleden een privébericht sturen.

Zodra de toevoeging goed wordt gekeurd door een crewlid, verschijnt de nieuw toegevoegde film direct op de site (in de updates). Indien het crewlid echter oordeelt dat de toegevoegde film niet aan de criteria voor toevoegbaarheid voldoet, zal de toevoeging afgekeurd worden. Indien de film wel aan de criteria voor toevoegbaarheid voldoet, maar de toevoeging zelf onvolledig of gebrekkig is (bijvoorbeeld doordat de poster of de plotomschrijving onvoldoende wordt bevonden), zal de toevoeging naar de lijst van afgekeurde toevoegingen worden verwezen. In geval van afkeuring ontvang je altijd een verklarend privébericht.

De wachtrij voor correcties (van zowel filmpagina's als regisseurspagina's is doorgaans veel kleiner, en ingestuurde correcties zijn over het algemeen binnen enkele dagen afgehandeld. In het geval dat een poster of portretfoto van een regisseurspagina wordt gecorrigeerd, kan de correctie echter langer in de wachtrij verblijven. Er is hier geen lijst van afgekeurde correcties, dus als je toevoeging door een crewlid wordt afgekeurd, gaat de ingestuurde informatie verloren. Van zowel goed- als afkeuring ontvang je een privébericht.


Stub.gif Dit artikel moet nog herschreven of uitgebreid worden.

Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om te helpen van MovieMeterWiki een completer project te maken.