Updates

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De updates pagina laat je de laatste veranderingen in de berichten op filmpagina's, regisseurspagina's en in het forum van de afgelopen week. Daarnaast worden de laatst toegevoegde films getoond. De nieuwste berichten en films sinds je laatste bezoek worden zichtbaar gemaakt met een gekleurd icoon.

Mijn updates

Mijn updates is een aparte variant op de updates, waarin je enkel de filmpagina's, regisseurspagina's en forumtopics ziet die je persoonlijk hebt gemarkeerd. Op deze manier blijf je makkelijker op de hoogte van berichten bij onderwerpen die jij interessant vindt, zonder dat je de hele reguliere updates-pagina hoeft door te werken. Je kunt filmpagina's, regisseurspagina's en forumtopics voor dit doel markeren door bovenaan een pagina op de link 'toevoegen aan Mijn Updates' te klikken. Is een pagina of topic eenmaal toegevoegd aan je persoonlijke updates, dan verandert deze link vanzelf in een optie 'verwijderen uit Mijn Updates'. Ook kun je in één keer alle markeringen verwijderen door op de link 'updates legen' bovenaan Mijn updates te klikken.

Pagina's en topics waar de afgelopen week geen enkel bericht is geplaatst, verschijnen niet in Mijn updates, ongeacht of ze germarkeerd zijn.

Iconen

Icoon Omschrijving
icon_latest_message.gif Naar het laatste bericht
icon_first_new_message.gif Naar het eerste nieuwe bericht
folder.gif Geen nieuwe berichten
folder_new.gif Nieuwe berichten
folder_sticky.gif Sticky, geen nieuwe berichten
folder_sticky_new.gif Sticky, nieuwe berichten
folder_lock.gif Slot, geen nieuwe berichten
folder_lock_new.gif Slot, nieuwe berichten


Stub.gif Dit artikel moet nog herschreven of uitgebreid worden.

Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om te helpen van MovieMeterWiki een completer project te maken.