Overleg gebruiker:Shadowdog

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

== "T IS MAAR EEN OPTIE


Hoi, Kunnen jullie ook nog andere dingen erbij zetten op deze pagina.

Natuurlijk dan ook wel over films. Bijvoorbeeld : Dat je hier films kunt downloaden. Laat mensen hier een lijst maken van wat voor soort films ze hebben en zet dat hier op deze site. Niet alles wat deze mensen hebben hebben jullie op deze site staan. zo kunnen jullie weer aan nieuwe films komen en komen er misschien wel nog meer mensen op deze site. Het hoeft natuurlijk niet maar het is maar een optie ofzo. Maar ja er wordt meestal toch niet naar een jochie van bijna 16 geluisterd.

--Shadowdog 29 jun 2006 23:34 (CEST) Peter (Shadowdog)

Hoi Shadowdog, leuk dat je mee wil helpen
  1. Op deze site wordt niet over downloaden gesproken, laat staan dat er hier gedownload wordt of tips gegeven gaan worden waar dat er dan wel gedownload kan worden (zie ook punt 4 bij de gedragsregels)
  2. Lijsten maken van films kan al op moviemeter zelf. (zie mijn films)
  3. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat men een film in bezit heeft die nog niet op de site staat of het moet een zeer exotische film zijn. Mocht je toch een DVD hebben die niet op de site te vinden is dan kun je hem altijd nog zelf toevoegen.
  4. Aangezien men zelf films aan de site kan toevoegen, is het verkrijgen van nieuwe films absoluut geen probleem en het verkrijgen van zoveel mogelijk gebruikers is geen doel ansich. Het gaat om de kwaliteit niet kwantiteit.
  5. Het is niet de bedoeling dat je zomaar bestaande pagina's verwijderd zonder overleg en zonder er een zinvolle invulling aan te geven.
Als er niet naar een 16-jarige werd geluisterd had ik niet gereageerd en veel plezier verder op MovieMeter(Wiki) en misschien met toevoegen van de allernieuwste films. --Yekezzez 30 jun 2006 10:58 (CEST)