Overleg MovieMeterWiki:Gebruikersportaal

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Wat houdt 'redirects' in? En welke inhoud moet dat krijgen? Dustyfan 2 nov 2005 23:13 (CET)

De betreffende pagina over redirects moet nog geschreven worden. Kort gezegd: een redirect is een doorverwijzing en maak je door de volgende tekst te schrijven: #REDIRECT [[paginanaam]] --Yekezzez 2 nov 2005 23:21 (CET)

Is een pagina over Updates_Oud wel noodzakelijk ? (Scheve ogen van andere users bijvoorbeeld) FisherKing 5 nov 2005 16:48 (CET)

Je wou het liever 'geheim' houden? Op de site wordt er vaak genoeg openlijk over gepraat, en voor nieuwe users - die de oude updates nooit gezien hebben - werkt het nu alleen maar verwarrend. Waarom niet gewoon even een pagina die uitlegt dat het een onofficiele functionialiteit van de site is voor een selecte groep mensen (en tevens een hulpmiddel voor mods)? Uiteindelijk is dat gewoon de waarheid, en niets om geheimzinnig over te doen. - Queto Yurlunyur 5 nov 2005 17:02 (CET)
Nee, geheim houden is niet mijn motivatie, een paar gebruikers schieten altijd in de stress wanneer ze over deze pagina horen. Dan zou ik het liever plaatsen in het kader van hulpmiddel voor de crew. FisherKing 5 nov 2005 17:05 (CET)