Overleg:Toevoegen

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
'Dit is een kladje zodat we vast kunnen schrijven en prutsen, zonder meteen de huidige tekst te vervangen. Eenmaal af, dan kunnen we de hele reut in een keer op de 'officiele' toevoeg-pagina zetten. Lijkt me handig om dit stukje hier even bovenaan te laten staan, dan is het snel te vinden.

Dustyfan 27 feb 2007 11:31 (CET)Ik zie nu pas, dat er ook opmerkingen staan bij Overleg:Criteria voor toevoegbaarheid, dus laten we beide pagina's goed in de gaten houden. Dustyfan 27 feb 2007 13:46 (CET)Voordat we ijverig beginnen te schrijven, moeten we eerst een nieuwe structuur, een nieuwe opzet bedenken. Ook moeten we meer met Paragrafen en Sub-paragrafen werken, zodat er bovenaan de pagina een index met linkjes komt te staan. Dat zoekt sneller. Zie ook: kladje

Onderdelen die veel tekst nodig hebben, zoals uitleg over bewerking van plaatjes, moeten volgens mij op een aparte pagina, waar heel erg duidelijk naar verwezen wordt. Dus niet alleen een linkje, maar echt met een bold lees hier meer aanwijzing.

Verder denk ik, dat we hier dezelfde benamingen aan moeten houden als in het toevoegscherm. Dus: "titel" moet niet ineens hier "primaire titel" heten.

Niet vergeten: (Breid dit lijstje maar uit, als je iets bedenkt)

1. Bij het herschrijven van de wiki, moet goed beschreven worden wat we onder een bios-release verstaan. Dustyfan 22 feb 2007 12:00 (CET)
2. Aan welke voorwaarden moet een still voldoen? (geen nikszeggende luchtfoto's)
3. Opmerkingen van Cornelis bij Overleg:Criteria voor toevoegbaarheid
4. Bij de criteria: zo duidelijk mogelijk uitleg waarom een criterium bedacht is en wat de aanleiding is geweest. Dit is handig als discussies zich gaan herhalen.

Dustyfan 27 feb 2007 11:18 (CET) ______

Op een of andere manier melden dat dit ook op correcties slaat? - Jordy

Over corrigeren is een apart artikel, die linkt naar de richtlijnen op deze pagina; hoeft hier dus niet apart vermeld te worden, lijkt me. Wel kun je wellicht die links op MM onder elk onderdeel van het invulveld zoals je die net voor het toevoegen hebt geplaatst ook bij de corrigeerfunctie plaatsen? - Queto Yurlunyur 11 okt 2005 22:46 (CEST)