Overleg:Bericht

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De bewerk/verwijder-tijd is korter dan 24 uur. De exacte tijd weet ik niet --Yekezzez 4 okt 2005 16:19 (CEST)

Zou wel eens kunnen ja, maar ik kan op MM de tijd ook even nergens bevestigd vinden. Ik zal het eens navragen aan Jordy - Queto Yurlunyur 4 okt 2005 22:33 (CEST)

Overdrijf je niet een beetje met die kleurtjes? In een artikel als Prijsvraag of Knock-Out kan het prima, maar dit soort kleine, informatieve tabellen zie ik toch liever in 'simpele' stijl (a la Criteria); ik ervaar dat als overzichtelijker. Ook bij Artikelen schrijven bijvoorbeeld zouden kleuren maar afleiden. - Queto Yurlunyur 18 okt 2005 08:32 (CEST)

Grappig, want ik ervaar juist het omgekeerde. (Dat de duidelijkheid juist toeneemt.) Ik vind artikelen schrijven dan ook een te grote brok informatie. Je ziet niet snel waar het ene ophoud en de ander begint en ook zie je niet snel waar de betreffende tabel over gaat. Met kleurtjes verhelp je dat enorm voor mij. --Yekezzez 18 okt 2005 12:10 (CEST)

Daarbij heb ik volgens mij ook wat display-problemen met jouw kleurentabellen: toen ik gisteravond thuis op mijn Linux met Firefox keek hadden ze twee kleuren (om-en-om lichtgeel en donkergeel); hier op een Windows met IE (waar ik een hekel aan heb, maar hier op de faculteit hebben ze niet anders) is het hele ding egaal donkergeel. Ik meende al eerder zoiets te zien, maar dacht toen nog dat het aan mij lag. - Queto Yurlunyur 18 okt 2005 08:32 (CEST)

Ach ja: IE... Ik zal er later eens iets aan veranderen. --Yekezzez 18 okt 2005 12:10 (CEST)