MovieMeter pakketservice

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De Pakketservice is een systeem op Moviemeter, waarin users unieke titels op DVD kunnen uitlenen aan andere users. Op deze manier kan een gebruiker bijvoorbeeld een favoriete titel, die moeilijk te verkrijgen is, delen met anderen op de site. Hier zijn echter wel een aantal regels aan verbonden:

1. MM pakketservice is voor users die minimaal 6 maanden actief op MovieMeter zijn. (OF breng een dvd in omloop en deze regel vervalt. Voorwaarde is dan wel dat er belangstelling is voor de aangeboden dvd)

2. Alleen zeldzame/moeilijk te verkrijgen titels komen in aanmerking om opgenomen te worden in de verzendlijst. Dit zijn titels die niet of nauwelijks te verkrijgen zijn in de reguliere videotheek. Het maakt niet uit of de film gewoon te koop is in (online) winkels. Daar wordt niet naar gekeken.

3. Alleen originele/legale dvd's mogen uitgewisseld worden.

4. Dvd's moeten binnen een week bekeken worden en weer verstuurd worden naar de volgende op de lijst. Bij verzending vanuit en naar België wordt Priority verzending aanbevolen. Het pakket zal sneller op zijn bestemming aankomen en de de kosten hiervan zijn maar een fractie meer dan bij normale verzending.

5. Je mag maximaal op 3 lijsten tegelijk staan.

6. Als je je wilt opgeven voor een lijst kopieer je de huidige lijst en zet je je eigen naam onderaan deze lijst, in een nieuw bericht.

7. Meld in het forum als je de dvd ontvangen hebt.

8. Meld in het forum als je de dvd verstuurd hebt naar de volgende op de lijst.

9. Verzoeken voor adresgegevens graag rechtstreeks per pm naar de persoon in kwestie. Oproepen in het forum worden nogal eens gemist namelijk.

10. Indien een gebruiker de bovenstaande regels drie keer zwaar overtreedt, zal hij danwel zij uitgesloten worden van verdere deelname aan de service.