MovieMeterWiki:Gebruikersportaal

Uit MovieMeterWiki
(Doorverwezen vanaf MovieMeterWiki:Community Portal)
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op het gebruikersportaal van MovieMeterWiki. Op deze pagina vind je diverse links en overzichten die van nut zijn voor mensen die bijdragen of bij willen dragen op MovieMeterWiki, zoals een overzicht van help-pagina's en lijsten van artikelen waaraan nog werk verricht moet worden. Voor algemene discussie over MMW, voorzover dat niet op de overlegpagina's van afzonderlijke artikelen kan, kun je terecht op de centrale discussiepagina.

Overzicht van help-pagina's

Dit is een overzicht van de pagina's in het help-gedeelte van MovieMeterWiki. Mensen die artikelen willen gaan bijdragen aan MMW wordt aangeraden eerst deze pagina's door te nemen, al zal de tabel onder artikelen schrijven natuurlijk vooral als referentie dienen.

Voor gedetailleerdere informatie over de werking van een wiki in het algemeen wordt verwezen naar MediaWiki.

Overzicht van artikelen die nog herschreven of uitgebreid moeten worden

Dit is een overzicht van alle artikelen die nog herschreven of uitgebreid moeten worden, in een dusdanige mate dat ze nu eigenlijk niet goed 'toonbaar' zijn. Al deze artikel dienen gemarkeerd te zijn als {{Stub}}. Artikelen die eventueel nog wel uitgebreid zouden kunnen worden maar nu al wel op zichzelf staan in MovieMeterWiki, hoeven deze markering niet te dragen en hoeven dus hier ook niet vermeld te worden. Als je een artikel uit deze lijst herschreven hebt tot een toonbaar artikel, kun je de {{Stub}}-markering weghalen en het artikel uit deze lijst verwijderen.

Primaire lijst (belangrijke artikelen op MMW)

Secundaire lijst (overige artikelen)

Overzicht van artikelen die nog ontbreken op MovieMeterWiki

Dit is een overzicht van onderwerpen waarover, vanuit de doelstellingen van MovieMeterWiki geredeneerd, een artikel op zijn plaats zou zijn, maar waarvan tot op heden nog geen artikelen bestaan. Voel je vrij om onderwerpen aan deze lijst toe te voegen waarvan jij graag een artikel zou zien. Die hier gegeven namen zijn slechts omschrijvingen van onderwerpen, en dus niet per se de beste keuze voor een titel van een artikel; je bent hier dus niet aan gebonden.

Als je een artikel hebt geschreven over een onderwerp uit deze lijst, kun je het uit deze lijst verwijderen. Als je artikel nog niet volledig is maar slechts een beginnetje, dan kun je het toch uit deze lijst verwijderen door het te markeren als {{Stub}}. Voeg het dan wel toe aan de lijst van artikelen die nog herschreven of uitgebreid moeten worden, die hierboven op deze pagina staat.

Ook over diverse andere forumtopics en discussies zouden nog artikelen geschreven kunnen worden. Probeer er dan wel iets inhoudelijks te vertellen, en niet alleen maar te melden dat het een forumtopic is; vertel bijvoorbeeld iets over de geschiedenis of de verschillende standpunten in of ten aanzien van het topic. Als je een artikel aangemaakt hebt, kun je het beter vindbaar maken door het artikel in een categorie te plaatsen (meestal categorie:Achtergrond), doorverwijspagina's aan te maken, en zonodig andere artikelen aan te passen opdat ze naar je nieuwe artikel verwijzen. Zie MovieMeterWiki:Artikelen schrijven voor informatie over de opmaak van artikelen.