Videotheekreleases: verschil tussen versies

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 1: Regel 1:
Bij de '''videotheekdata''' staat een overzicht van de films die onlangs zijn uitgekomen in de videotheek of daar binnenkort te huur zullen zijn. Onderaan de pagina is een volledig overzicht te vinden.
+
Bij de '''videotheek releases''' staat een overzicht van de films die onlangs zijn uitgekomen in de videotheek of daar binnenkort te huur zullen zijn. Onderaan de pagina is een volledig overzicht te vinden.
  
De videotheekdata wordt bijgehouden door [[stinissen]]. Mocht je iets missen of zie je een fout staan, kun je hem altijd een [[privébericht]] sturen.
+
De releases worden bijgehouden door [[stinissen]]. Mocht je iets missen of zie je een fout staan, kun je hem altijd een [[privébericht]] sturen.
  
 
{{Stub}}
 
{{Stub}}
  
 
[[categorie:Functionaliteit]]
 
[[categorie:Functionaliteit]]

Versie van 3 okt 2005 om 15:37

Bij de videotheek releases staat een overzicht van de films die onlangs zijn uitgekomen in de videotheek of daar binnenkort te huur zullen zijn. Onderaan de pagina is een volledig overzicht te vinden.

De releases worden bijgehouden door stinissen. Mocht je iets missen of zie je een fout staan, kun je hem altijd een privébericht sturen.


Stub.gif Dit artikel moet nog herschreven of uitgebreid worden.

Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om te helpen van MovieMeterWiki een completer project te maken.