Uitschrijven: verschil tussen versies

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
 
 
Regel 3: Regel 3:
 
Op het [[profiel]] van iedere user is de mogelijkheid om zich uit te schrijven. Door simpelweg je wachtwoord van je account in te typen en op de knop Uitschrijven te klikken, zal je worden uitgeschreven van de site.
 
Op het [[profiel]] van iedere user is de mogelijkheid om zich uit te schrijven. Door simpelweg je wachtwoord van je account in te typen en op de knop Uitschrijven te klikken, zal je worden uitgeschreven van de site.
  
Let op: Deze functie is niet bedoeld voor users die niet tevreden zijn met hun gebruikersnaam en zich na het uitschrijven weer opnieuw aanmelden met een nieuwe gebruikersnaam.
+
Let op: Deze functie is niet bedoeld voor users die niet tevreden zijn met hun gebruikersnaam en zich na het uitschrijven meteen opnieuw aanmelden met een nieuwe gebruikersnaam.

Huidige versie van 21 aug 2007 om 10:27

Sinds 2007 is er ook de mogelijkheid voor users om zich uit te schrijven op Moviemeter. Als je je als gebruiker uitschrijft, kan je account niet meer gebruikt worden en worden al je stemmen die je onder dat account hebt geplaatst verwijderd. Berichten blijven echter wel gewoon staan.

Op het profiel van iedere user is de mogelijkheid om zich uit te schrijven. Door simpelweg je wachtwoord van je account in te typen en op de knop Uitschrijven te klikken, zal je worden uitgeschreven van de site.

Let op: Deze functie is niet bedoeld voor users die niet tevreden zijn met hun gebruikersnaam en zich na het uitschrijven meteen opnieuw aanmelden met een nieuwe gebruikersnaam.