Tip 250: verschil tussen versies

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k
 
Regel 1: Regel 1:
In de tip 250 staan de films met een hoge waardering, maar die vanwege een laag aantal [[stemmen]] (nog) niet in de [[top 250]] staan. Om voor deze lijst in aanmerking te komen moet een film minimaal 20 en minder dan 200 stemmen ontvangen hebben. Films die in de afgelopen 2 jaar in de [[bioscoop]] zijn gaan draaien komen nog niet in aanmerking voor deze lijst.
+
In de tip 250 staan de films met een hoge waardering, maar die vanwege een laag aantal [[stemmen]] (nog) niet in de [[top 250]] staan. Om voor deze lijst in aanmerking te komen moet een film minimaal 20 en minder dan 250 stemmen ontvangen hebben. Films die in de afgelopen 2 jaar in de [[bioscoop]] zijn gaan draaien komen nog niet in aanmerking voor deze lijst.
  
 
{{Stub}}
 
{{Stub}}
  
 
[[categorie:Functionaliteit]]
 
[[categorie:Functionaliteit]]

Huidige versie van 27 feb 2010 om 11:55

In de tip 250 staan de films met een hoge waardering, maar die vanwege een laag aantal stemmen (nog) niet in de top 250 staan. Om voor deze lijst in aanmerking te komen moet een film minimaal 20 en minder dan 250 stemmen ontvangen hebben. Films die in de afgelopen 2 jaar in de bioscoop zijn gaan draaien komen nog niet in aanmerking voor deze lijst.


Stub.gif Dit artikel moet nog herschreven of uitgebreid worden.

Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om te helpen van MovieMeterWiki een completer project te maken.