Tip 250: verschil tussen versies

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Tip 150 verplaatst naar Tip 200)
k
Regel 1: Regel 1:
In de tip 150 de films met een hoge waardering, maar die vanwege een laag aantal [[stemmen]] (nog) niet in de [[top 250]] staan. Om voor deze lijst in aanmerking te komen moet een film minimaal 20 en minder dan 100 stemmen ontvangen hebben. Films die in de afgelopen 2 jaar in de [[bioscoop]] zijn gaan draaien komen nog niet in aanmerking voor deze lijst.
+
In de tip 200 staan de films met een hoge waardering, maar die vanwege een laag aantal [[stemmen]] (nog) niet in de [[top 250]] staan. Om voor deze lijst in aanmerking te komen moet een film minimaal 20 en minder dan 150 stemmen ontvangen hebben. Films die in de afgelopen 2 jaar in de [[bioscoop]] zijn gaan draaien komen nog niet in aanmerking voor deze lijst.
  
 
{{Stub}}
 
{{Stub}}
  
 
[[categorie:Functionaliteit]]
 
[[categorie:Functionaliteit]]

Versie van 12 jan 2009 om 10:41

In de tip 200 staan de films met een hoge waardering, maar die vanwege een laag aantal stemmen (nog) niet in de top 250 staan. Om voor deze lijst in aanmerking te komen moet een film minimaal 20 en minder dan 150 stemmen ontvangen hebben. Films die in de afgelopen 2 jaar in de bioscoop zijn gaan draaien komen nog niet in aanmerking voor deze lijst.


Stub.gif Dit artikel moet nog herschreven of uitgebreid worden.

Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om te helpen van MovieMeterWiki een completer project te maken.