Overleg:Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 50: Regel 50:
  
 
Ik vind het netjes zo. - Jordy
 
Ik vind het netjes zo. - Jordy
 +
 +
 +
*edit* ik zou er ook bij graag willen hebben dat men voor "commerciële vragen" bij mij terecht kunnen, weet alleen niet precies in welke woorden. - Jordy

Versie van 11 okt 2005 om 21:09

Die geschiedenis hoeft toch niet op de hoofdpagina? Dat lijkt me dan weer een prima onderwerp voor een apart (uitgebreider) artikel. Op de hoofdpagina kan dan onder het eerste algemene stukje een soort van inhoudsopgave komen met een uitsplitsing per categorieren (over de site, over users, toevoeghulp, etc...), of iets in die trant. Moeten er natuurlijk wel eerst meer artikelen zijn, anders valt er niet veel te indexeren. -- Queto

Lijkt mij ook.

Yekezzez

test test


Kapp:

Ik mis nog een onderdeel 'spelregels':

Dit is bijvoorbeeld de tekst die verschijnt als je je eerste bericht gaat plaatsen:

"Je staat op het punt je eerste bericht op de site te plaatsen. Nog eenmaal de volgende regels:

   * GEEN MSN/SMS/TMF/BrEeZaAh-TAAL. We zitten op deze site niet te wachten op teksten als "egt cool" en "w8 ff".
   * GEEN SPOILERS. Verpest geen belangrijke gebeurtenissen voor mensen die een bepaalde film nog niet gezien hebben. Lees de Wiki voor informatie over het plaatsen van spoilertags.
   * GEEN ONZINNIGE BERICHTEN. Alleen een bericht plaatsen als je écht iets te melden hebt. Aan berichten als "mee eens" of "Goede film, 4 sterren" hebben we niets.

Bij overtreding van één van deze regels zullen je berichten verwijderd worden, en wordt je account geblokkeerd."

Een kopje spelregels op de hoofdpagina lijkt me wel handig.


Een kopje contact op de hoofdpagina vind ik ook wel erg nuttig.

De crew op een rijtje en daarachter 'stuur pm' en bij Jordy en mij e-mail adressen.

- Jordy -> http://www.moviemeter.nl/pm/to/user/1/ [email protected] - Kappeuter -> http://www.moviemeter.nl/pm/to/11/ [email protected] - Dustyfan -> http://www.moviemeter.nl/pm/to/3022/ etc.

KAPP

Onder moderator staat al wel een en ander over dat soort regels, maar dat is inderdaad niet de plaats waar men dat soort informatie zoekt. Ik wou sowieso nog iets over netiquette schrijven ('spelregels' zoals jij het noemt), waarvoor bericht me dan het meest logische artikel lijkt. Als het veel tekst wordt eventueel een apart artikel met vanaf bericht daar een link naartoe. Weet niet hoeveel je erover denkt te schrijven? Zo'n kort, dwingend tekstje als bij het schrijven van een eerste bericht verschijnt lijkt me niet helemaal de formulering die we op een wiki nodig hebben. - Queto Yurlunyur 11 okt 2005 16:38 (CEST)


- De formulering kan zeker beter gekozen worden voor Wiki, dat ben ik met je eens. Maar een kopje 'spelregels' vind ik wel een goede optie. Dit is nog net iets breder dan netiquette, want breezer/sms/chattaal valt niet onder netiquette denk ik. Er komt geen lange tekst te staan. Misschien een dubbel item netiquette/spelregels?! KAPP 11 okt 2005 17:21

Netiquette omvat juist goed taalgebruik, het zijn eerder de spoilers die er eigenlijk niet onder vallen. 'Spelregels' vind ik een wat ongelukkige term; we hebben het hier ten slotte niet over klaverjassen. Misschien gewoon 'regels'? (netiquette vind ik ook maar een lelijk woord eigenlijk).
Ik heb de e-mailadressen van jou en Jordy nu bovenaan de hoofdpagina gezet; zo is het snel te zien voor een bezoeker. Een knop 'contact' valt misschien wat te weinig op, inderdaad. Bovendien heeft de bezoeker sowieso al een klik achter de rug om van MM op MMW te komen, dan moet het daarna niet teveel zoeken meer worden. Wat vind je er zo van? - Queto Yurlunyur 11 okt 2005 18:55 (CEST)

Ik vind het netjes zo. - Jordy


  • edit* ik zou er ook bij graag willen hebben dat men voor "commerciële vragen" bij mij terecht kunnen, weet alleen niet precies in welke woorden. - Jordy