Inloggen en uitloggen

Uit MovieMeterWiki
Versie door Yekezzez (Overleg | bijdragen) op 13 sep 2005 om 14:47

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Zodra je als gebruiker gaat inloggen kun je gebruik maken de verschillende functionaliteiten die de site biedt zoals stemmen en discussiëren. Deel je de computer met anderen dan doe je er verstandig aan om uit te loggen.

Hoe log je in?

Als je op de site komt, staat er in het linkermenu onder het kopje "Mijn MovieMeter" de link om in te loggen (Inloggen). Inloggen kan alleen als je reeds ingeschreven staat. Je komt nu op een tabblad waarin jij je gebruikersnaam en wachtwoord kunt invullen met de keuze om je automatisch te laten inloggen bij een volgend bezoek. Je weet dat je ingelogd bent als er rechtsboven in de hoek je gebruikersnaam verschijnt

wachtwoord vergeten?

In het inlog-scherm staat onderaan een formulier in je wachtwoord op te vragen. Hierop wordt je gebruikersnaam ingevuld. Naar je e-mail adres, dat je bij het inschrijven hebt opgegeven, zullen instructies voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord worden gestuurd.

Hoe log je uit?

Als je ingelogd bent staat er in het linkermenu onder het kopje "Mijn MovieMeter" de link om uit te loggen (Uitloggen). Je krijgt vervolgens drie keuzes:

  • Log mij uit op de huidige computer
  • Log mij uit op alle computers waar ik ingelogd ben
  • Log mij uit op alle computers behalve de huidige

De actie die je hebt aangegeven zal worden uitgevoerd zodra je op de knop "Uitloggen" eronder drukt.