Overleg categorie:Achtergrond

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Op welke plek het zou moeten, weet ik niet, maar ik denk dat het prettig zou kunnen zijn om een begrippenlijst te maken.

Nu zie ik in alle teksten een heleboel woorden/begrippen die linken naar hetzelfde woord op een andere plek en voordat ik het weet ben ik hopeloos verdwaald in de wiki. Anderzijds, als ik een bepaald begrip zoek, ben ik nu lang bezig om het te vinden.

Vandaar dat ik denk dat een lijst van alle begrippen die ergens in deze wiki gelinkt staan, handig zou kunnen zijn om snel iets op te zoeken. Als jullie dat ook een goed idee vinden, wil ik zo'n lijstje wel maken. (Al ben ik nog aan het leren hoe het schrijven en bewerken van tekst e.d. in de wiki in z'n werk gaat ;) ) Dusty 2 nov 2005 18:36 (CET)

Ik weet niet of je ik je helemaal begrijp, maar bedoel je niet gewoon de lijst met alle pagina's te vinden onder speciale pagina's in het linkermenu?--Yekezzez 2 nov 2005 19:01 (CET)
Ja, dat bedoelde ik. Maar op die plek had ik het nóóit gevonden, en ik was er al een tijdje naar opzoek. Dus ik denk dat deze lijst dan toch op een duidelijkere plaats moet komen. Dustyfan 2 nov 2005 19:12 (CET)
Alle pagina's is een nogal onhandig ding, dat maar een heel beperkt doel dient (vooral omdat het voor circa de helft uit redirects bestaat). Voor edit-doeleinden kun je eventueel ook aangepaste lijsten als lange artikels gebruiken: niet dat die volgorde dan zo interessant is, maar dan houdt je alleen de 'echte' pagina's over. Al deze pagina's zijn alleen voor vaste bijdragenden hier die wat organisatorisch werk willen doen, en zouden in principe niet door 'gewone' bezoekers hier gezien moeten worden.
Voor gewone bezoekers zijn er de drie categorieën Functionaliteit, Toevoegen en Achtergrond die alle (substantiele) pagina's zouden moeten bevatten. Het is de bedoeling dat die drie pagina's tezamen een volledig beeld geven van alle artikelen in de wiki, terwijl de zoekbox en de links tussen pagina's voor het gewone bladeren zijn. - Queto Yurlunyur 3 nov 2005 13:51 (CET)
Snap het. En, ik heb die pagina maar even voor mezelf gebookmarked, dat werkt ook prima :)
Dustyfan 3 nov 2005 14:02 (CET)