Overleg:QuizLight

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Is hier nog een zinvolle invulling aan te geven? Kan het niet gewoon beter onder Quiz_op_de_chat. Ik stel voor om deze pagina te verwijderen/redirecten. Geldt ook voor QuizHard. --Yekezzez 5 nov 2005 22:28 (CET)

Jep. Kan inderdaad wel weg. Onder 'Quiz op de chat' staat al genoeg uitleg. Dustyfan 5 nov 2005 22:36 (CET)
Valt hier helemaal niets meer over vermelden dan dat enkele alineaatje onder quiz? Niet iets over de historie, de opkomst, de groei van de database, het type vragen, de effecten op de QuizHard, het doorschuiven van mensen van QL naar QH?
Ik weet het niet hoor (zou het zelf ook niet goed kunnen schrijven), maar het is toch wel een onderwerp dat een eigen pagina zou kunnen hebben denk ik (itt de QuizHard, die niet meer dan een voorzetsel zijn van de onder quiz al beschreven botquizzen). Eventueel kunnen we de inhoud ook verwijderen en er weer een rode link van maken, om de pagina later invulling te geven. - Queto Yurlunyur 7 nov 2005 12:15 (CET)
Tuurlijk kan ik best een verhaal over QuizLight schrijven en ik wil dat ook wel doen ook. Alleen vind ik niet dat dit een extra pagina rechtvaardigt. Een sub-paragraaf onder Quiz volstaat volgens mij. Dustyfan 7 nov 2005 15:19 (CET)
Ok, dan verwijder ik de inhoud van deze pagina. Mocht er later onder quiz op de chat een heel lang verhaal komen te staan, dan kunnen we daar altijd later nog besluiten een aparte pagina van te maken. - Queto Yurlunyur 8 nov 2005 23:12 (CET)