Overleg:Linken naar MovieMeter

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Ik weet dat dit in de FAQ stond, maar verdient dit zo an sich wel z'n eigen pagina op MovieMeterWiki? -- Queto Yurlunyur 15 sep 2005 17:12 (CEST)

Waarom niet? Kan het kwaad? (Er is geen link of referentie) Of: Waar wil je het anders onder plaatsen? Sowieso zou de tekst nog herschreven moeten worden mocht hij behouden blijven. --Yekezzez 15 sep 2005 18:47 (CEST)


Kwaad kan het niet natuurlijk, maar ik was wat redirects aan het maken om de verschillende pagina's bereikbaarder te maken via de zoekbox, en zette bij deze pagina toch wel mijn vraagtekens bij de waarde ervan. In feite bevat dit artikel maar één bewering, namelijk dat er geen banners zijn (als die er nou nog waren zou je daar een artikel over kunnen maken). Dat kan ergens terloops gemeld worden (misschien in een artikel over banners op MM, van bol.com tot GoogleAds?), maar verdient m.i. geen volledig eigen artikel.

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het artikel dan direct weg hoeft ofzo; vroeg me alleen af of dit artikel wel 'bereikbaar' gemaakt zou moeten worden. Het artikel kan gewoon 'onbereikbaar' blijven staan, waarna we later nog wel verder zien. Er moet sowieso nog zoveel geschreven en herschreven worden op MMW. - Queto Yurlunyur 15 sep 2005 20:09 (CEST)

Beter? -- Yekezzez 19 sep 2005 17:05 (CEST)

Ik heb het commerciele verhaaltje een beetje weggeknipt, misschien beter om mij even in te lichten in dit soort gevallen Jordy

Dat commerciele gedeelte kwam (deels) uit de oude FAQ; het link-naar-filmpagina's-gedeelte is er door Yekezzez later aan toegevoegd om de pagina wat meer inhoud te geven (zie discussie hierboven). Nu vind ik het meer dan ooit een volstrekt zinloze pagina eigenlijk (als er al iemand is die via de zoekpagina wil gaan linken, dan heeft die waarschijnlijk sneller gezien hoe dat werkt, dan hier de informatie erover gevonden). Ik pleit voor verwijdering van deze pagina. - Queto Yurlunyur 18 aug 2006 00:38 (CEST)