Overleg:Bioscoopagenda

Uit MovieMeterWiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Liever het onderwerp in bold, en dan ergens onderaan de pagina een externe link naar de bijbehorende pagina op MM, lijkt me. (maar artikel moet sowieso nog herschreven worden) - Queto Yurlunyur

Ik vind het nu wel handig zo. Meteen to the point. Maar als jij het in strijd vindt met de opmaak op de rest van Wiki wijzig het dan maar. Ik heb de link geplaatst omdat de Wiki pagina 3 pagina's eerder in Google staat dan de bioscoopagenda op MM. Dat lijkt me niet wenselijk. Door te linken hoop ik dat Google het oppikt en de officiele biosagenda hoger zet. -Kapp


Net een verhaaltje over de bios-data geschreven, maar het schrijven in wiki heb ik me nog niet helemaal eigen gemaakt. Willen jullie het even nalezen en dan met name letten op linkjes en dergelijken? Ik ben er namelijk vast wel een paar vergeten. Dustyfan 2 nov 2005 21:13 (CET)

Bedankt voor het oppoetsen :) 'Ergens onderaan de pagina een externe link': ik wist niet zo goed hoe ik dat moest opvatten. Dustyfan 2 nov 2005 22:14 (CET)
Zeer mooi verhaal, complimenten. Wat betreft de links hoort in principe slechts eenmaal in het artikel gelinkt te worden (dus niet tweemaal naar MovieMeter. Van de bioscoopagenda hoeft nu nog slechts de eerste paragraaf zinvol herschreven te worden.
Waarschijnlijk heb je op bewerken naast de links geklikt, hierdoor bewerk je slechts een deel van de pagina. Is het overigens geen goed idee om bij je eigen informatie (en die van FK) de contactgegevens te vermelden (privébericht e-mail) --Yekezzez 2 nov 2005 22:20 (CET)
Die contactgegevens zijn een goed idee. Ik dacht trouwens dat daar al een link stond naar onze pm's? Maar ik kan dat mis hebben. Nu nog even uitvinden hoe ik dat erbij ga zetten.
O ja, die eerste paragraaf over de bios-data, daar zal ik me binnenkort over buigen. Dustyfan 2 nov 2005 22:26 (CET)
Dit artikel net geschreven en al 108 (!) keer bekeken... Wat blijkt?: Deze pagina staat nr.13 op Google. Hoe kan dit?
Het artikel bestond al wat langer. Jij hebt er 'slechts' een hoop informatie aan toegevoegd. Waarom dit artikel zo hoog staat in google weet ik ook niet.
Met de eerste paragraaf bedoelde ik overigens dit gedeelte:
In de bioscoopagenda staat een overzicht van de films die onlangs zijn uitgekomen in
de bioscoop of daar binnenkort te zien zullen zijn. Onderaan de pagina is een volledig
overzicht te vinden.

De agenda wordt bijgehouden door stinissen. Mocht je iets missen of zie je een fout
staan, kun je hem altijd een privébericht sturen.
--Yekezzez 3 nov 2005 00:06 (CET)